Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

MoneyView Collectief Pensioen

€ 120,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Vraagt u nu nog steeds meerdere offertes op bij verzekeraars, om de getallen vervolgens zelf in Excel over te typen? Of gebruikt u een programma waar u met veel gedoe min of meer vergelijkbare cijfers uit krijgt, maar waarbij het afwachten is of die cijfers ook kloppen met de uiteindelijke offerte van de verzekeraar?

Tob niet langer: bespaar tijd, verdien geld en versterk uw advies met het nieuwe productvergelijkingsprogramma MoneyView Collectief Pensioen.

“Makkelijke invoer, zonder poespas. Heerlijk!”

“Een no-nonsense programma om pensioenproducten echt te kunnen vergelijken. Het bespaart me veel tijd en moeite!”

“Geweldige output. Alle getallen die ik nodig heb. En ze kloppen!”

Zomaar wat opmerkingen van gebruikers. Het bevestigt wat MoneyView voor ogen had toen zij MoneyView Collectief Pensioen maakte: een laagdrempelig programma met betrouwbare, maximaal bruikbare uitkomsten, dat het leven van de pensioenadviseur makkelijker maakt en de kwaliteit van zijn advies verhoogt. Mét de betrouwbaarheid van MoneyView, sinds 1993 dé autoriteit als het gaat om vergelijken van financiële producten.

MoneyView Collectief Pensioen is aangesloten op de centrale premieberekeningsdatabase van MoneyView. U importeert een werknemers bestand, voert de kenmerken van de pensioenregeling in en het systeem rekent voor u de pensioenproducten door. De berekeningen zijn exact gebaseerd op de formules, fondsen en criteria van de aanbieders. Geen afrondingen, geen versimpelingen, maar gewoon precies zoals het is. Dus geen verrassingen meer als u de offerte van de verzekeraar ontvangt.

Uitgebreide en interactieve rapportage

Omdat het systeem alle kasstromen voor alle pensioenproducten exact doorrekent op basis van de onderliggende maatschappijformules, kunt u in de rapportage alle kosten en opbrengsten voor de werkgever én elke individuele werknemer op jaarbasis inzichtelijk maken: eerst interactief op uw scherm, daarna desgewenst in Word- of Excel-formaat. Nog nooit kon u uw pensioenadvies zo goed onderbouwen. Klik hier voor de handleiding in PDF.

Onafhankelijk en objectief

MoneyView laat zich niet betalen door verzekeraars om hun producten in te regelen, in tegenstelling tot de meeste andere productvergelijkingspakketten. Ook maakt MoneyView nooit gebruik van externe ‘black-boxen’ om rekenresultaten te verkrijgen. Hierdoor kan MoneyView haar onafhankelijkheid, objectiviteit en kwaliteit waarborgen.

Meer weten? Kijk op www.moneyview.nl/mcp. Daar kunt u ook eenvoudig een volledig functionerende demo-licentie aanvragen. Overtuig uzelf!

Jaarabonnementen tegen aantrekkelijke tarieven

MoneyView Collectief Pensioen kost u € 150,- per maand. Hiermee krijgt u de vergelijker van premieovereenkomsten. Zodra ook de uitkeringsovereenkomsten zijn toegevoegd, wordt de vergoeding automatisch verhoogd naar € 175,- per maand. Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Extra profijtelijk.nl korting!

Bestel MoneyView Pensioen Collectief via profijtelijk.nl en krijg 20% korting op de toch al scherpe tarieven! Gebruik ons speciale bestelformulier: klik hier.

MoneyView Collectief Pensioen bestellen?

Download het formulier, vul dit in en stuur het op (per e-mail mag ook). Wij voorzien u dan per e-mail van uw inloggegevens. Lees de licentievoorwaarden (.pdf) goed door! U kunt MoneyView Collectief Pensioen alleen gebruiken als u over een AFM-vergunning beschikt. Bent u geen bemiddelaar en/of wilt u MoneyView Collectief Pensioen ergens anders voor gebruiken? Neem dan contact op.

Reacties