Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Jan - Jaarcijfers analyse

€ 0,00 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 40-7
Omschrijving

In een groot aantal situaties wordt de financiële situatie van een onderneming gevraagd. In evenzoveel gevallen wordt dan gewerkt met jaarrapporten, aangevuld met overige informatie. Doe je dit grondig, dan ontstaat er al snel een berg informatie, die vervolgens nog gelezen, beoordeeld en gerapporteerd moet worden. Een enorm karwei waar vele uurtjes in gaan zitten, nog los van het feit dat iedereen het weer op z'n eigen wijze doet. Dit wordt nu voor eens en altijd vereenvoudigd door Jan.

Online rekenapplicatie

Jan is een online rekenapplicatie waarmee u concreet wordt geholpen de financiële situatie van een onderneming te beoordelen; verleden, heden en toekomst. Het resultaat van uw werk vertaalt zich in een complete rapportage, inclusief verschillende ratio's en grafische presentatie van de resultaten.

Nu ook een gratis versie!

Jan wordt u aangeboden voor slechts € 25,- (per maand/ex. BTW). U kunt een onbeperkt aantal klanten bedienen en voorzien van een goed onderbouwde conclusie over de financiële situatie van de onderneming: toen, nu en straks. Een waardevol document dat voor vele doeleinden kan worden ingezet. Er is ook een volledig werkende gratis versie beschikbaar. Deze mist alleen enkele extra features en is voorzien van reclameuitingen, maar verder volledig werkend. Klik hier voor ons aanbod.

Jan: 1-daagse masterclass

Om Jan op de juiste wijze te kunnen gebruiken is een bepaalde mate van kennis en vaardigheid vereist. Hiervoor is onze 1-daagse masterclass: Jaarcijfers analyse ontwikkeld. Geen theoretische verhandeling, maar een heel praktisch ingestoken masterclass.

Na deze masterclass bent u beter in staat de wens van uw klant, en vooral de haalbaarheid daarvan, goed te beoordelen en leert u uw uiteindelijke aanvraag bij de aanbieder op de juiste wijze te onderbouwen en te begeleiden, op een wijze waar alle maatschappijen goed mee uit de voeten kunnen.

De prijs voor deze unieke masterclass bedraagt € 299,- (ex. BTW, per persoon) voor individuele inschrijving, inclusief locatie en uitgebreide syllabus. De masterclass vindt alleen doorgang bij minimaal 10 inschrijvingen. Meer info: info@vierkeer.nl.

Meer informatie?

Jan is één van de unieke applicaties van Vierkeer B.V. Voor meer informatie over Jan klikt u hier. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen via: info@vierkeer.nl  of via: 033 8200 236.

Bestellen?

Wilt u gebruik maken van Jan, dan kunt u dat eenvoudig aangeven door een bestelling te plaatsen via de winkelwagen van profijtelijk.nl. Wij nemen dan contact met u op om e.e.a. door te spreken.

Reacties