Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Pim - Pensioen inventarisatiemodule

€ 0,00 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 39-5
Omschrijving

Met de unieke Pim applicatie legt u de lat! Pim biedt u hét handvat om op de meest efficiënte wijze, volgens een vast proces en procedure, aan de vereisten van de Leidraad tweedepijler pensioenadvisering te voldoen en dit eenduidig en optimaal vast te leggen. Daarnaast biedt Pim u standaard en kosteloos een koppeling met MoneyView Advisa. Niet alleen voldoet u met Pim aan uw compliance en bespaart u tijd, Pim stelt u in staat uw adviesnota te onderbouwen en een potentiële spin-off in adviesverdieping en verbreding te bereiken.

Pim brengt structuur aan in een complex adviesproces, waardoor u overzicht houdt, niets vergeet en een nog beter onderbouwd advies geeft aan uw klant.

Wilt u tevens pensioenpremievergelijkingen maken? Ook dat kan in combinatie met Pim en MoneyView Collectief Pensioen! Voor een gering extra bedrag per maand voegt u deze unieke applicatie toe aan Pim. Daarnaast krijgt u als Pim-gebruiker ook nog eens een extra korting op de normale prijs. 

Nu ook een gratis versie

Pim wordt u aangeboden voor slechts € 125,- (per maand/ ex. BTW). U kunt vervolgens een onbeperkt aantal klanten bedienen en voorzien van een gedegen pensioeninventarisatie, vervat in een uitgebreid rapport. Een waardevol document voor u en uw klant; voor nu en in de toekomst. Er is echter ook een gratis versie beschikbaar! Deze mist wat extra's maar is nog altijd compleet waar het gaat om de inventarisatie en rapportage. Daarnaast wordt deze versie voorzien van reclame-uitingen. Klik hier voor het aanbod.

Aan de slag met Pim

Wilt u ook gebruik maken van Pim? Ga dan naar onze bestelpagina en bestel online. Zodra wij uw online bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een en ander met u door te spreken.

Pim Masterclass

Om optimaal gebruik te maken van Pim is het mogelijk de speciaal hiervoor ontwikkelde masterclass te volgen. Uiteraard wordt hier ingegaan op het juist gebruik van Pim, maar is er ook veel aandacht voor bedrijfseconomische kwesties. Zowel incompany als via open inschrijving.

Download Pim folder

Reacties