Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

BOi - Bepaling Ondernemers inkomen

€ 50,00 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 35-4
Omschrijving

Binnenkort bent u een unieke online rekenapplicatie rijker! Althans als u kiest voor BOi; en wij zouden niet weten waarom niet....

Bepaling Ondernemers inkomen

Iedere adviseur die wel eens met het bijltje heeft gehakt weet hoe lastig het kan zijn een ondernemers inkomen correct te bepalen. Veel rekenwerk en dan maar hopen dat het goed is. Een dergelijke inspanning is vooral nodig wanneer er sprake is van een aanvraag voor een hypotheek of een AOV. De maatschappij wil uiteraard graag het inkomen van de ondernemer weten en vraagt u om een goede onderbouwing daarvan. Vanaf nu wordt dat in ieder geval een stuk eenvoudiger met BOi. Er wordt automatisch een compleet rapport gegenereerd, inclusief maatschappij normeringen. 

Online rekenapplicatie

BOi is een online rekenapplicatie die doet wat de naam doet vermoeden; het berekenen van een ondernemersinkomen, op basis van door u ingevoerde gegevens; niets meer en niets minder. Daarnaast genereert BOi automatisch een compleet rapport dat u kunt gebruiken naar uw klant, maar zeker ook als onderbouwing bij uw aanvraag voor een hypotheek of AOV.

 

Aan de slag met BOi

Wilt u gebruik maken van BOi? Dan kunt u dat eenvoudig doen door een bestelling te plaatsen via de winkelwagen van profijtelijk.nl. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met u op en ontvangt u van ons uw persoonlijke inloggegevens en kunt u aan de slag met BOi.

Reacties

Ook interessant

€ 195,00