Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Nationale Hypotheekbond

€ 134,10 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Haal alles uit uw hypotheekportefeuille

Met de software van Nationale Hypotheekbond verstevigt u uw professionaliteit als hypotheekadviseur, overtuigt u eenvoudig uw klanten van uw toegevoegde waarde en bespaart u vele uren tijd. Uitgebreide en actuele overzichten tonen de status van uw hypotheekklanten, hun mogelijke voordeel en uw kansen. Zo kunt u uw klanten een besparing aanbieden voordat een ander het doet. Bovendien genereert de software nieuwe leads voor ú!

Via Nationale Hypotheekbond ziet u 24/7:

- Alle O.R.V. besparingen
- Alle klanten die gaan verhuizen
- Doorgerekende vergelijkingen bij renteverlengingen 
- Welke woningen in waarde zijn gestegen
- Welke oversluiters kunnen gaan besparen

Dé hypotheeksoftware van de afgelopen 10 jaar!

De hypotheekadviseur van vandaag kan eigenlijk niet zonder deze bijzondere software. Niet omdat de huidige Wft eisen van dien aard zijn dat ze niet meer zonder software zijn in te vullen, maar ook niet omdat de huidige klant terechte verwachtingen van zijn adviseur heeft die alleen met deze software goed zijn waar te maken.

NIEUW
Uw PE punten via Lindenhaeghe behalen met 40% korting!

Via Profijtelijk.nl en voor leden van de Nationale Hypotheekbond is het mogelijk om gebruik te maken van deze korting. Wilt u ook gebruik maken van deze exclusieve actie? Schrijft u zich dan hier in. 

Speciale prijs via profijtelijk.nl

Indien u geïnteresseerd bent in deze unieke software en deze via profijtelijk.nl bestelt ontvangt u 10% korting op de normale prijs! U betaalt dan nog slechts € 134,10 per maand, excl. BTW.
 
Het enige dat u hoeft te doen is een bestelling te plaatsen via de winkelwagen van profijtelijk.nl. Wij nemen dan contact met u op om e.e.a. voor u in orde te maken. 
Reacties