Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Nieuwsbrief

€ 150,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Nieuwsbrief in huisstijl

Wij beperken je je niet in de opmaak. Je eigen huisstijl wordt een op een overgenomen en in een fraai design gegoten. Heb je een eigen sjabloon? Geen probleem; wij nemen het eenvoudig over. Nog geen idee hoe het eruit moet zien? Ook geen probleem; wij doen wel enkele passende voorstellen.

Importeren contacten

Uw e-mailcontacten kunt u eenvoudig in Exel aanleveren. Wij zorgen er dan voor dat ze netjes worden opgenomen in de nieuwsbriefmodule.

Aanmeldformulier

Wij integreren een aanmeldformulier waarmee bezoekers van uw website zich eenvoudig aan kunnen melden voor een nieuwsbrief. Ook stellen we een autoresponder in om nieuwe aanmeldingen te verwelkomen.

Sociale media integratie

We plaatsen een Social Media-button in je nieuwsbrief; en je ontvangers kunnen je nieuwsbrief delen via Facebook, Twitter en LinkedIn. Het vergroten van je bereik is hiermee nóg eenvoudiger geworden!

Uitgebreide statistieken

We leveren statistieken waarmee je de effectiviteit van je verzonden nieuwsbrief eenvoudig kunt meten. Om het nog makkelijker voor je te maken geven we de belangrijkste gegevens weer in overzichtelijke diagrammen.

Lage tarieven

Zorgeloos versturen voor de laagste tarieven. Kies je voor het basispakket, dan maak je gebruik van de volledige mogelijkheden en stuur je maandelijks tot maximaal 20.000 contacten een professionele nieuwsbrief. Wij rekenen de volgende tarieven:

  • eenmalige opmaak nieuwsbrief in huisstijl: 250,- ex. btw
  • per nieuwsbrief: opmaak, verzending en statistieken: 150,- ex btw

Interesse in een professionele nieuwsbrief zonder zorgen? Bel: 033 - 8200 237

Reacties