Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Koophuis makelaars

€ 150,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Dé aankoopformule voor hypotheekadviseurs

Herkenbaar? Je bent hypotheekadviseur en in die rol heb je het vertrouwen van je klant gewonnen. Vragen ze je of je misschien ook van dienst kunt zijn bij het aankopen van de nieuwe woning.....

Het komt maar al te vaak voor en eigenlijk wil je ze ook wel helpen; het sluit tenslotte mooi aan op je rol als hypotheekadviseur en je verstevigt de band met je klant. Maar je wilt ook graag de kwaliteit van je dienstverlening op hoog niveau houden en risico's tot een minimum beperken, of dat lukt als je ineens aankoopbegeleiding gaat doen is nog maar de vraag. Als je dit gaat doen, dan moet het ook echt goed!

Direct van start met Koophuis makelaars

De aankoopformule van Koophuis makelaars biedt alles wat je nodig hebt om op professionele wijze jouw klanten te helpen bij de aankoop van een woning. Op een wijze waar jouw klant vertrouwen in heeft en aangenaam verrast wordt. De werkwijze, de ijzersterke merknaam en de professionele uitstraling helpen je om snel een positie te verwerven in deze specifieke markt en sluiten nauw aan bij de professionaliteit die je ook eist van je corebusiness. 

Erkend aankoopbemiddelaar

Om de kwaliteit te bewaken stellen wij twee primaire eisen aan onze aankoopmakelaars, te weten:
- je bent Wft-erkend hypotheekadviseur en
- je bent bereid tot het volgen van de opleiding 'Erkend aankoopbemiddelaar'.

De kosten voor deelname?

Wil je aan de slag met de aankoopformule van Koophuis makelaars, dan zul je aangenaam verrast worden door de deelnamekosten. Er wordt gewerkt met een laag vast maandbedrag, gecombineerd met een kleine afdracht per gerealiseerde transactie. Dus geen onnodige hoge investeringen!

Interesse?

Wil je meer weten over de nieuwe aankoopformule van Koophuis makelaars? Klik dan hier voor een korte slideshow en neem daarna even direct contact op met Koophuis makelaars Nederland, de heer Ad Kwakkenbos:

telefoon 0342 - 763 403

Reacties