Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Hypotheek Adviescentrum

€ 150,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Professioneel samenwerkingsverband

Hypotheek Adviescentrum is een samenwerkingsverband van professionele onafhankelijke hypotheekadviseurs in Nederland. Door bundeling van krachten ontstaat een grote, maar toch flexibele, organisatie waarbinnen diverse schaalvoordelen zijn te realiseren door zaken gezamenlijk op te pakken. Hypotheek Adviescentrum is niet plaatsgebonden; u vindt Hypotheek Adviescentrum adviseurs door heel Nederland. Hypotheekadviseurs aangesloten bij Hypotheek Adviescentrum zijn allen zelfstandig ondernemer en voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een professioneel hypotheekadviseur.

Eenduidig

Adviseurs aangesloten bij Hypotheek Adviescentrum herken je direct aan het gebruik van het sterke Hypotheek Adviescentrum logo, dat niets te raden overlaat. Maar ook aan de werkwijze die door elke adviseur wordt omarmd. Dezelfde werkwijze en dezelfde tarieven, of u nu in Groningen wordt geadviseerd of in Limburg. De informatie op de landelijke website heeft dus betrekking op elke aangesloten hypotheekadviseur.

Persoonlijk advies

Via de landelijke website www.hac.nl wordt geen advies gegeven. Wel zijn er een aantal handige rekentools opgenomen om de klant voor te bereiden op het gesprek met de hypotheekadviseur. Een goed hypotheekadvies is persoonlijk en kan niet even via een website worden gegeven.

Missie hypotheekadviseur

"Het streven is onze klanten een zo helder en persoonlijk mogelijk advies te geven. Een advies dat past, wordt begrepen en betaalbaar is. Gewerkt wordt vanuit volledige onafhankelijkheid van banken en verzekeraars; de klant staat centraal."

De centrale organisatie

De klant kan niet bij de centrale organisatie terecht voor financieel advies, dat kan uitsluitend bij een van de aangesloten adviseurs. Wilt men toch contact met de centrale organisatie, bijvoorbeeld om fouten op de website te melden of als men ontevreden is over een van de aangesloten hypotheekadviseurs, dan kan dat via: info@hac.nl

Jouw eigen Hypotheek Adviescentrum?

Ben je geinteresseerd in een eigen Hypotheek Adviescentrum vestiging? Dan is het goed om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden. Via het online reactieformulier kun je meer informatie aanvragen over het starten van een eigen Hypotheek Adviescentrum vestiging. Klik hier voor onze digitale folder.

Of bel even met Hypotheek Adviescentrum: 0342 763 415 

 

Reacties