Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Analyse zakelijke cijfers

€ 0,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving
Elk bedrijf in Nederland beschikt over zakelijke cijfers. Het beoordelen van deze cijfers kan echter een lastige opgave zijn. Helemaal als, op basis van de beschikbare cijfers, antwoord moet worden gegeven op specifieke financiële vraagstukken waar een gedegen onderbouwing van de antwoorden voor nodig is.
 
Denk bijvoorbeeld aan het vaststellen van een (bestendig) ondernemersinkomen, benodigd voor het aanvragen van een hypotheek of bij een echtscheiding. Het vaststellen van welk inkomen moet worden verzekerd voor een passende AOV. Of bij het beoordelen van de betaalbaarheid van de collectieve pensioenpremie. overviewz heeft zich hierin gespecialiseerd.
 
onafhankelijke specialisten binnen handbereik
 

overviewz is 100% onafhankelijk en objectief. De enige activiteit die vanuit overviewz wordt verricht is het analyseren van de zakelijke cijfers; niet meer en niet minder.

Wij geven zelf geen financiële adviezen en bemiddelen ook niet in financiële- of verzekeringsproducten. Onze specialisten zijn mensen uit de praktijk met vaak jaren-lange ervaring met dit vakgebied, opgedaan in tal van relevante functies.

Al deze ervaring wordt uitsluitend ingezet om complexe financiële vraagstukken goed onderbouwd te kunnen beantwoorden en te reproduceren.

Informeer naar de mogelijkheden en de scherpe prijsstelling!

De overviewz specialisten zijn ook inzetbaar voor uw projecten of als interim specialist voor langere tijd.

Reacties