Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

voizXL - VoIP bellen

€ 0,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving
Bellen over het internet is niet nieuw. Echter, tot nu toe is men altijd erg voorzichtig geweest voor wat betreft de kwaliteit en stabiliteit van deze mogelijkheid. Maar de ontwikkelingen op dit gebied hebben niet stil gestaan. Het nieuwe VoIP biedt u een uitstekende kwaliteit, stabiliteit en zeer lage kosten! Vele, nu nog vooral grote, bedrijven zijn u al voorgegaan en zeer tevreden. In feite bieden wij u een 'in the cloud' telefooncentrale! Voordelig en flexibel.

Die onzekerheid is dus niet meer nodig!
 
Ook u kunt nu heel voordelig bellen via het internet. VoIP (Voice over IP) is stabiel en voordelig, terwijl de kwaliteit absoluut niet onderdoet voor de ouderwetse telefoonlijn. We weten waar we over praten want zijn zelf een bijzonder tevreden gebruiker! Wat ons betreft is er dan ook geen enkele reden om niet op uw telefoonkosten te besparen. Wij overtuigen u graag en wel op twee manieren:

1. indien gewenst plaatsen wij bij u op kantoor een proefopstelling, zodat u zelf kunt beoordelen hoe de kwaliteit is;
2. stuur ons uw huidige telefoon nota('s) toe en wij vergelijken deze voor u: onze gratis besparingsanalyse.
 
Voordelig en flexibel voor elke ondernemer, van groot tot klein!
U bespaart al snel zo'n 40% op uw telefoonkosten. En dan hebben we het nog niet eens over de besparing op een telefooncentrale, die hoeft u niet meer aan te schaffen of te vervangen!
 
Ga naar: www.voizXL.nlOf bel even voor meer informatie: 033 8200 237!
Reacties