Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syllabus Jaarrekening+

€ 65,00 (exclusief btw 6%)
Omschrijving

Als financieel adviseur van zakelijke klanten is het  van groot belang inzage te hebben in de jaarcijfers, deze te kunnen beoordelen om vervolgens te handelen.

Deze syllabus hoort bij de Masterclass: De Jaarrekening +; lezen, begrijpen, handelen... en vormt een handig naslagwerk. De Masterclass heeft tot doel u meer inzage te verschaffen in de zakelijke cijfers (balans en V&W) van uw zakelijke klant. De syllabus volgt de onderwerpen die in de Masterclass achtereenvolgens behandeld worden en geeft u handige tips om een eerste beoordeling te kunnen maken van het betreffende bedrijf. 

Een goede beoordeling van de zakelijke cijfers kost tijd en dus geld. Wij raden u aan dit inzichtelijk te maken aan uw klant. Wij adviseren u dan ook uw bevindingen goed te bespreken met uw klant en zijn accountant, zeker daar waar het prognoses voor de komende jaren betreft. De door u geconstateerde financiële risico’s horen ook zeker thuis in dit gesprek.

Deze syllabus wordt nu ook 'los' aangeboden en kunt u via de winkelwagen bestellen. Heeft u de masterclass gevolgd, dan betaalt u slechts € 40,- exclusief BTW.

Reacties