Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Kadasterdata

€ 0,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Kadasterdata is een organisatie met als doel: het op eenvoudige wijze verstrekken van informatie over woningen en bedrijfspanden.

Door het invullen van een postcode en huisnummer, een adres of via de kaart, toont Kadasterdata u direct de beschikbare producten. U geeft vervolgens zelf aan welke producten u wenst. Deze worden opgehaald uit de diverse databases en opgeslagen binnen uw eigen accountomgeving. Tevens ontvangt u een e-mail met de link waarmee u de producten kunt downloaden. Makkelijker kan het eigenlijk niet. In ontwikkeling is ook de toegang tot kadastraal perceel.

Kadasterdata kent twee klantgroepen, de consument en de reguliere gebruiker van kadastrale informatie, waartoe u behoort. Voor u is een aparte ingang vervaardigd waarbij u de producten op contractbasis kunt afnemen. De producten met kadastrale informatie zijn exact identiek aan wat u op dit moment gewend bent en uiteraard actueel.

Kadasterdata biedt de basis producten kadastraal bericht object, hypothecair bericht en het koopsommenoverzicht voor € 0,50 goedkoper aan. Dat is gauw verdiend. De overige kadastrale producten hebben dezelfde prijzen als die bij het Kadaster. Voor tarievenlijst klik hier. Facturatie geschiedt vanuit Kadasterdata op basis van automatische incasso. Een kleine aanpassing in uw werkwijze maar u bespaart ook.

Profijtelijk.nl heeft een raamovereenkomst gesloten met Kadasterdata. Voor u betekent dat, als u zich aanmeld via profijtelijk.nl, geen abonnementskosten voor het eerste jaar.

Aanmelden

Meld u hier aan en vergeet niet om ook de incassomachtiging in te vullen.

Tip: sluit uw huidige kadasteraansluiting nog niet af. Er zijn nog producten in ontwikkeling en nu dus nog niet via Kadasterdata leverbaar.

Reacties