Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Sparen of beleggen?

€ 28,44 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

BANKSPAREN: SPAREN OF BELEGGEN?

In onzekere tijden kiezen de meeste mensen voor de veiligheid van sparen. Daarmee kiezen zij weliswaar voor zekerheid, maar leggen zij zich tegelijkertijd een aantal beperkingen op. De rente is momenteel historisch laag. Met de huidige lage spaarrentes blijft er na aftrek van belasting(1,2%) en inflatie (ca 2,7%) vrijwel niets meer over. Ook in geval gekozen wordt voor een bankspaaroplossing wordt het leeuwendeel op een renterekening gestald. In deze situatie kun je jezelf afvragen hoe zinvol het is om te sparen voor de lange termijn en hoe reëel het is dat je met sparen op lange termijn je spaardoelen bereikt.

Dit boek gaat over oplossingen. Concrete oplossingen, waarmee op een gestructureerde manier vermogen kan worden opgebouwd in nieuwe productvormen binnen de bankspaarwet, zodat de intiële doelstelling van een verzorgde oude dag of de aflossing van de eigenwoningschuld binnen handbereik komt. Daardoor is dit boek niet alleen geschikt voor Financieel planners/adviseurs, maar ook voor iedereen die belangstelling heeft voor een beter rendement op vermogen voor de toekomst.

Bestellen

Bestelt u dit boek via profijtelijk.nl, dan ontvangt u 10% korting op de Kluwerprijs (€ 31,60 ex. BTW). Gebruik gewoon de bestelmogelijkheid via deze winkel en u ontvangt het boek, inclusief factuur.

Reacties

Ook interessant

€ 0,00