Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Inkomensverklaring Ondernemer

€ 0,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

InkomensverklaringOndernemer.nl

Online aanvragen en direct documenten uploaden...

Voor het op eenvoudige wijze aanvragen van een 'inkomensverklaring ondernemer', door hypotheekadviseurs, heeft overviewz een nieuwe website ontwikkeld: www.inkomensverklaringondernemer.nl.

Tot nu toe was het te doorlopen traject voor het aanvragen van een inkomensverklaring bij overviewz een combinatie van in te vullen papieren formulieren en het verzamelen van documenten, om deze vervolgens via e-mail in te zenden. Dat behoort nu tot het verleden.

Via InkomensverklaringOndernemer.nl kan alles online, inclusief de opdracht en de betaling en het uploaden van de benodigde documenten. Is het dossier compleet, dan ontvangt u de inkomensverklaring binnen 2 werkdagen. Snel, simpel en in een veilige omgeving!

Klant toegang
Vindt u het handig dat uw klant de benodigde gegevens zelf invult en documenten upload? Ook dat is mogelijk binnen het systeem. U verleent de klant direct online toegang tot die onderdelen die voor de klant van belang zijn. Kan beiden een hoop tijd besparen.


Vrijblijvend aanmelden

De website en -module staat open voor iedereen. Aanmelden is vrij en zonder verdere verplichtingen. Gewoon even aanmelden op www.inkomensverklaringondernemer.nl/registeren en overviewz stuurt de inloggegevens per e-mail toe. Er is geen beperking van het aantal adviseurs per kantoor. Voor vragen over de website of de dienstverlening van overviewz: info@inkomensverklaringondernemer.nl; u bent van harte welkom!

Reacties