Geen producten (0)

Over ons

profijtelijk.nl is een initiatief van Vierkeer B.V. te Barneveld. Een bedrijf met een jarenlange achtergrond in de financiële dienstverlening. Ons uitgebreide netwerk binnen en buiten de financiële branche, gecombineerd met de grootschalige inkoop, stelt ons in staat u, zonder enige verplichting, leuke, interessante en goed geprijsde producten en diensten te leveren. Iedere zelfstandige intermediair kan profiteren van onze aanbiedingen!

Wij zijn geen bemiddelaar of aanbieder van financiële producten, ook zijn wij zelf niet actief in de financiële advisering. Wij richten ons volledig op marketing en communicatie en support aan bedrijven, met een focus op de financiële dienstverlening branche.

Vanuit deze ervaring is de webshop profijtelijk.nl geïntroduceerd. Dè webshop voor het onafhankelijk financieel intermediair. Aantrekkelijke aanbiedingen bijeengebracht op één website. Zonder enige verplichting profiteren van het gemak en de voordelen; dat is profijtelijk.

Maak uw keuze de verschillende rubrieken en kijk in onze webshop wat we voor u op dit moment in de aanbieding hebben. Het aanbod breidt zich uit, dus bezoek profijtelijk.nl regelmatig om te zien of er ook voor u leuke en interessante aanbiedingen zijn bijgekomen.

Wilt u dat wij u actief op de hoogte houden van nieuwe aanbiedingen, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook en Twitter.

profijtelijk.nl
Anthonie Fokkerstraat 39
3772mp Barneveld

Tel: 033 8200 237
Fax: 033 8200 239

Email: info@profijtelijk.nl