Laden...Even geduld aub...

Aanmelden nieuwsbrief


Aegon Hypotheken

AEGON Nederland is de Nederlandse werkmaatschappij van de beursgenoteerde AEGON N.V. Sinds 1983, toen AGO en Ennia fuseerden tot AEGON, heeft AEGON Nederland in de particuliere en zakelijke markt een toonaangevende positie opgebouwd. Wij bieden een breed assortiment aan diensten, zoals collectieve en individuele pensioenen, levensverzekeringen, vermogensbeheer, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen, uitvaartverzekeringen, sparen en beleggen.

Klanten
Klanten die AEGON Nederland bedient, zijn:
- particulieren
- het MKB
- grote ondernemingen
- pensioenfondsen 

Distributie
AEGON Nederland biedt haar producten en diensten voor een belangrijk deel aan via tussenpersonen, adviesbureaus, accountants en andere professionele bedrijfsadviseurs. De volgende distributiebedrijven zijn onderdeel van AEGON:

- Unirobe, een holding van onafhankelijke assurantiebemiddeling- en volmachtbedrijven en een hypotheekketen
- Meeùs
- Nedasco

Daarnaast beschikt AEGON Nederland over een eigen verkooporganisatie die particulieren en bedrijven rechtstreeks bedient.

Intermediair

Aegon werkt nauw samen met het professioneel financieel intermediair in Nederland. Voor reeds aangestelde intermediairs heeft Aegon een Intermediair Portal ingericht. Intermediairs die nog geen samenwerking hebben, maar dat wel zouden willen, kunnen zich hier online aanmelden.

    Er bevinden zich geen producten in deze categorie.